vizesialmak.com

Vize Almanın En Kolay Yolu...

Vize Ana Sayfa Vize Başvurusu Vize Formları Vize İşlemeleri Vize İstemeyen Ülkeler Vize Nasıl Alınır Hakkımızda Vize İletişim

Vize İşlemleri

   Amerika Vizesi Almak
    Schengen Vizesi Almak
  İngiltere Vizesi Almak
    İspanya Vizesi Almak
   Fransa Vizesi Almak
    Dubai Vizesi Almak
    Almanya Vizesi Almak
   Avustralya Vizesi Almak
   Hollanda Vize Almak
    Avusturya Vize Almak
    İtalya Vizesi Almak
    Belçika Vizesi Almak
   Japonya Vizesi Almak
    Kanada Vizesi Almak
    Rusya Vizesi Almak
   Brezilya Vizesi Almak
    İsviçre Vizesi Almak
    Norveç Vizesi Almak
    Ukrayna Vizesi Almak
   Meksika Vizesi Almak
   Mısır Vizesi Almak
    Portekiz Vizesi Almak
    Romanya Vizesi Almak
    Yunanistan Vizesi Almak
    Danimarka Vizesi Almak
    İsveç Vizesi Almak
   Çin Vizesi Almak
   Bulgaristan Vizesi Almak
  Polonya Vizesi Almak
  İsrail Vizesi Almak
   Moldova Vizesi Almak
    Hindistan Vizesi Almak
   Macaristan Vizesi Almak
    Küba Vizesi Almak
   Malezya Vizesi Almak
   Tunus Vizesi Almak
   Cezayir Vizesi Almak
  Maldiv Vizesi Almak
  Etiyopya Vizesi Almak
  İzlanda Vizesi Almak
 

Almanya Vizesi Almak Almanya Vize Almak

    Almanya’da Schengen Vize sistemine dahil olan ve randevu sistemiyle çalışan ülkeler arasındadır. Bu yüzden gerekli evrakları başvurudan ve hatta randevudan önce hazırlamış olmanız gerekmektedir.( Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız..... )

 
 

     Almanya’da çalışma amacı olmayan Diplomatik, Hizmet (gri) ve Hususi pasaport sahipleri 90 günü geçmemek şartıyla her bir yarı yıl için Almanya’ya vizesiz giriş yapabilirler.Almanya’ya turist olarak gitmek için Almanca bilmeniz şart değildir. Ancak çalışma vizeleri için Konsolosluğa başvuruda bulunacaksanız, Almanca bilmenizin avantajı olacaktır. Aile birleşimi vizesi için de Almanca bilinmesi gerekmektedir. Eşiniz Almanya’da ikamet ediyorsa, sizin için Almanya’dan hazırladığı evraklar ile birlikte sizin Almanca bilmeniz şartı aranacaktır. ( Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız..... )

 

ALMANYADA VİZE UZATMA İŞLEMLERİ

   Almanya ziyaretinizi uzatmak istiyorsanız ve bunu da oradayken yapmak istiyorsanız, ilk başvurunuzda hazırladığınız evrakların hemen hemen tamamını hazırlamanız ayrıca sağlık raporu hazırlamanız ve yabancılar şubesine müracaat etmeniz gerekmektedir. Vizenizin süresi dolarsa eğer, bilgisayar sisteminden tüm emniyet birimleri uyarılacak ve kaçak konumuna düşeceksiniz. Almanya Vizesi nin bitim tarihinden itibaren 24 saat içerisinde mazeret bildirebilir ve bir gün sonra ülkeyi terk edebilirsiniz. Ya da vize uzatmak için başvuruyu son gün yaparsanız kaçak durumuna düşmezsiniz ve evraklarınızı tamamlamak için 3-5 günlük geçici uzatma süresi almış olursunuz. ( Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız..... )

 

Almanya Vizesi İçin Başvuru işlemleri ( AuPair kolay gidiş vize )

  Son 6 ay içerisinde çekilmiş, belirli ebatlarda, arkası beyaz fonlu 2 adet Biometrik fotoğraf, Tam doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu, Konsolosluğun dikkatine yazılmış gidilecek tarih ve diğer detayları belirten imzalı dilekçe (antetli kağıda yazılmış), Vize bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerliliği olan pasaport, 30.000 Euro teminatlı seyahat sigortası, Uçak ve otel rezervasyonları (ya da davetiye), Banka hesap cüzdanı, kredi kart fotokopileri, varsa tapulu gayrimenkuller, Çalışanlar için şirketin son tarihili vergi levhası, son üç aylık faaliyet belgesi, sicil gazetesi, imza sirküleri gerekmektedir. ( Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız..... )

 

 Almanya Vizesi Almak İçin Diğer Başvurular

Emekliler için: emeklilik belgesi ve maddi durum belgeleri gerekmektedir.
Öğrenciler için: Almanya Öğrenci Vizesi için öğrenci belgesi, anne baba veya sponsor kişinin maddi durum belgeleri gerekmektedir.
Ev hanımları için: maddi durum belgeleri ve eşleri çalışıyorsa şirket belgeleri gerekmektedir. ( Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız..... )

ALMANYA’DA DİL KURSU İÇİN VİZE BAŞVURULARI

    Yoğunlaştırılmış ve 90 günden fazla sürecek olan Almanya’daki dil kursları için alınması gereken vize için istenen belgeler: tam doldurulmuş ve imzalanmış başvuru formu, 3 adet beyaz fonlu fotoğraf, kurs süresini kapsayan taahhütname, maddi durum belgeleri, haftalık en az 18 saat dersi olduğunu kanıtlayan kurs kayıt belgesi, son alınan okul diplomasının Almanca tercümesi, anne ve babanın ikamet belgesinin Almanca tercümesi, Almanca dil kursuna neden ihtiyaç duyduğunu kanıtlayan çalışma durumu gerekmektedir. ( Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız..... )

ALMANYA AU-PAİR VİZESİ

    Yoğunlaştırılmış ve 90 günden fazla sürecek olan Almanya’daki dil kursları için alınması gereken vize için istenen belgeler: tam doldurulmuş ve imzalanmış başvuru formu, 3 adet beyaz fonlu fotoğraf, kurs süresini kapsayan taahhütname, maddi durum belgeleri, haftalık en az 18 saat dersi olduğunu kanıtlayan kurs kayıt belgesi, son alınan okul diplomasının Almanca tercümesi, anne ve babanın ikamet belgesinin Almanca tercümesi, Almanca dil kursuna neden ihtiyaç duyduğunu kanıtlayan çalışma durumu gerekmektedir. ( Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız..... )

ALMANYA VİZE BAŞVURUNUZUN REDDEDİLMESİ HALİNDE

    Vize başvurunuz reddedilmiş ise, size neden reddedildiğini açıklayan bir yazı gelecektir. Bu nedenlere göre eğer başvuru evraklarınızda bir eksiklik varsa, bunları tamamlayıp çok beklemeden tekrar başvurabilirsiniz. Tekrar yapacağınız başvuruları, bir defadan fazla yapabilirsiniz. ( Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız..... )

2009 Bu Web Sayfası Denver Ltd. Aittir İzinsiz Kopyalanması Yasaktır!!!!

Bu Web Sayfası Bütün Web Browser'lar Tarafından Görüntülenebilir