vizesialmak.com

Vize Almanın En Kolay Yolu...

Vize Ana Sayfa Vize Başvurusu Vize Formları Vize İşlemeleri Vize İstemeyen Ülkeler Vize Nasıl Alınır Hakkımızda Vize İletişim

Vize İşlemleri

   Amerika Vizesi Almak
    Schengen Vizesi Almak
  İngiltere Vizesi Almak
    İspanya Vizesi Almak
   Fransa Vizesi Almak
    Dubai Vizesi Almak
    Almanya Vizesi Almak
   Avustralya Vizesi Almak
   Hollanda Vize Almak
    Avusturya Vize Almak
    İtalya Vizesi Almak
    Belçika Vizesi Almak
   Japonya Vizesi Almak
    Kanada Vizesi Almak
    Rusya Vizesi Almak
   Brezilya Vizesi Almak
    İsviçre Vizesi Almak
    Norveç Vizesi Almak
    Ukrayna Vizesi Almak
   Meksika Vizesi Almak
   Mısır Vizesi Almak
    Portekiz Vizesi Almak
    Romanya Vizesi Almak
    Yunanistan Vizesi Almak
    Danimarka Vizesi Almak
    İsveç Vizesi Almak
   Çin Vizesi Almak
   Bulgaristan Vizesi Almak
  Polonya Vizesi Almak
  İsrail Vizesi Almak
   Moldova Vizesi Almak
    Hindistan Vizesi Almak
   Macaristan Vizesi Almak
    Küba Vizesi Almak
   Malezya Vizesi Almak
   Tunus Vizesi Almak
   Cezayir Vizesi Almak
  Maldiv Vizesi Almak
  Etiyopya Vizesi Almak
  İzlanda Vizesi Almak
 

İspanya Vize İspanya Vizesi

     İspanya Konsolosluğu randevu usulü ile çalıştığı için, önceden arayıp randevu almanız gereklidir. Vizenin alınma süresi, alış amacınıza ve acili yetine göre, Konsolosluğun yoğunluğuna göre değişmektedir. Turist Vizesinin alınması yaklaşık 5 gün sürerken, Ziyaretçi Vizesi 14 güne kadar sürebilir. Pasaportunuzda önceden almış olduğunuz bir Schengen Vizesi varsa, İspanya Vize İşlemleriniz daha da kolaylaşabilir.( Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız..... )

 
 

     İspanya Konsolosluğu’nun çalışma saatlerinin kısıtlı olduğunu da düşünürsek, vize başvuru randevusunu oldukça erken almanızda fayda vardır. Randevuya giderken evraklarınızın tam olduğundan ve saatinde görüşmeye gittiğinizden emin olun.

 

İspanya Vizesi İçin Ne Tür Evraklar Gereklidir ?

   İspanya’ya gitmek için Ticari Vize, Turistik Vize, Emekli Vizesi, Ev Hanımı Vizesi, Öğrenci Vizesi, Çalışma Vizesi, Oturma Vizesi evlilik vizesi vs. alınabilir. Tüm bu vizeler için farklı evraklar istenmektedir. Örn : İspanya Vize Formu …

 
 

     Genellikle 3-4 iş günü süren ispanya Ticari seyahat Vize Başvuruları için görüşmeye giderken yanınızda bulundurmanız gereken evraklar arasında: Vize bitiş tarihinden sonra en az 6 ay geçerli olan pasaport; imzalı ve tam doldurulmuş başvuru formu; İki adet arka fonu beyaz ve uygun ölçülerde vesikalık fotoğraf; Şirketin vergi levhası, imza sirküleri, faaliyet belgesi, ticari sicil gazetesi fotokopileri; Antetli kağıda yazılmış dilekçe; Banka hesapları; Otel ve uçak rezervasyonu; 30.000 Euro teminatlı sağlık sigortası; Ticari bir ziyaret olacaksa Onaylı Ticari Davetiye gerekmektedir.
Çalişan Kişi ve İşveren Vizesi için istenen evraklar da Ticari Vize başvurusunda istenen evraklarla aynıdır, ilave olarak SSK belgeleri gerekmektedir.( Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız..... )

 

İSPANYA Turist Vizesi Nasıl Alınır ?

  İspanya Turist Vizesi için istenen evraklar: Vize bitiş tarihinden sonra en az 6 ay geçerli olan pasaport; imzalı ve tam doldurulmuş başvuru formu; İki adet arka fonu beyaz ve uygun ölçülerde vesikalık fotoğraf; Şirket sahibi ise şirketin vergi levhası, imza sirküleri, faaliyet belgesi, ticari sicil gazetesi fotokopileri; Antetli kağıda şirket garanti izin yazısı; ; Çalışan ise SSK belgesi Dilekçe; Banka hesapları; Otel ve uçak rezervasyonu; 30.000 Euro teminatlı sağlık sigortası; Arkadaş, akraba ziyareti yapılacaksa davetiye yazısı (onaylı) gerekmektedir. Bu vize başvurusu da yaklaşık 3-4 gün sürmektedir. Ancak erken başvurmakta fayda var.( Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız..... )

 

İspanya Turist Vizesi İçin İstenen Evraklar

    Tüm vizeler için ortak istenen evraklar: İmzalanmış ve tam doldurulmuş başvuru formu ; 2 adet son 6 ay içinde çekilmiş arka fonu beyaz olan vesikalık fotoğraf; Konsolosluğun dikkatine yazılmış dilekçe; 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası; Otel ve uçak rezervasyonu; Banka hesap cüzdanı; Vize bitiminden sonra en az 6 ay geçerli olan pasaport; Varsa kredi kartı fotokopileridir.( Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız..... )

 

Emekli İspanya Vizesi İçin Bunlara İlave Olarak

   Otelde kalınmayacaksa, isme yazılmış davetiye gereklidir. Ev Hanımı Vizesi için ortak belgelere ilave olarak: Varsa gayrimenkul tapularının fotokopileri; Otelde kalınmayacaksa isme yazılmış davetiye; Gidecek kişinin eşi çalışıyorsa eşinin şirket evrakları gerekmektedir.( Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız..... )

 

İspanya Evlilik Vizesi Almak İçin

   İlişkinizin durumunu kanıtlayan belgelerle görüşmeye gitmelisiniz (resimler, mesajlar, e-postalar, eşinizin pasaport fotokopisi vs.).( Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız..... )

 

İspanya Öğrenci Vizesi

   Öğrencinin anne veya babası tarafından Konsolosluğa yazılmış dilekçe; Öğrenim amaçlı başvurularda eğitim göreceğiniz okuldan alınmış okul kayıt belgeleri; Öğrenci olduğunuzu kanıtlayan öğrenci belgesi; Öğrenciyi finanse edecek kişilerin gelir ve tapu belgeleri; Otelde kalınmayacaksa isme yazılmış davetiye mektubu gerekmektedir.( Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız..... )

 
 

2009 Bu Web Sayfası Denver Ltd. Aittir İzinsiz Kopyalanması Yasaktır!!!!

Bu Web Sayfası Bütün Web Browser'lar Tarafından Görüntülenebilir