vizesialmak.com

Vize Almanın En Kolay Yolu...

Vize Ana Sayfa Vize Başvurusu Vize Formları Vize İşlemeleri Vize İstemeyen Ülkeler Vize Nasıl Alınır Hakkımızda Vize İletişim

Vize İşlemleri

   Amerika Vizesi Almak
    Schengen Vizesi Almak
  İngiltere Vizesi Almak
    İspanya Vizesi Almak
   Fransa Vizesi Almak
    Dubai Vizesi Almak
    Almanya Vizesi Almak
   Avustralya Vizesi Almak
   Hollanda Vize Almak
    Avusturya Vize Almak
    İtalya Vizesi Almak
    Belçika Vizesi Almak
   Japonya Vizesi Almak
    Kanada Vizesi Almak
    Rusya Vizesi Almak
   Brezilya Vizesi Almak
    İsviçre Vizesi Almak
    Norveç Vizesi Almak
    Ukrayna Vizesi Almak
   Meksika Vizesi Almak
   Mısır Vizesi Almak
    Portekiz Vizesi Almak
    Romanya Vizesi Almak
    Yunanistan Vizesi Almak
    Danimarka Vizesi Almak
    İsveç Vizesi Almak
   Çin Vizesi Almak
   Bulgaristan Vizesi Almak
  Polonya Vizesi Almak
  İsrail Vizesi Almak
   Moldova Vizesi Almak
    Hindistan Vizesi Almak
   Macaristan Vizesi Almak
    Küba Vizesi Almak
   Malezya Vizesi Almak
   Tunus Vizesi Almak
   Cezayir Vizesi Almak
  Maldiv Vizesi Almak
  Etiyopya Vizesi Almak
  İzlanda Vizesi Almak
 

Fransa Vize Fransa Vizesi

     Fransa Schengen vize sistemine dahil olan ülkeler arasında olduğu için, vize alınması için yapılması gerekenler, diğer Schengen ülkeleriyle benzerlik gösterir.( Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız..... )

 
 

     Randevu usulüyle çalışmakta olan Fransız Konsolosluğu için bu ülkeye gitmeyi planladığınız tarihten en az 2-3 hafta önce vize başvurusunda bulunmanız gerekmektedir. İlk kez Fransa veya Schengen vizesi alacak olanların şahsen başvuru yapmaları zorunludur. Diplomatik, Hususi ve Hizmet Pasaport sahipleri, 90 güne kadar vizesiz Fransa'da kalabilirler.

 

Fransa Vizesi İçin Hangi Evraklar Gereklidir?

   Fransa için farklı amaçlarda vize alınabilir. Bunlar; Fransa Ticari Vizesi, Fransa Turistik Vizesi, Emekli Vizesi, Ev Hanımı Vizesi, Öğrenci Vizesi vb.

 
 

     Fransa için farklı amaçlarda vize alınabilir. Bunlar; Fransa Ticari Vizesi, Fransa Turistik Vizesi, Emekli Vizesi, Ev Hanımı Vizesi, Öğrenci Vizesi vb.dir.
Tüm vizeler için ortak istenen belgeler ve Fransa Vize İşleri niz için gerekli evraklar
Vizenin bittiği tarihten sonra en az 6 ay geçerli olan pasaport,
İki adet, belirli ebatlarda ve arka fonu beyaz olan, son 6 ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğraf,
30.000 Euro teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası,
Uçak bileti ve Otel rezervasyonları (ya da isme yazılmış davetiye),
İmzalı ve tam doldurulmuş Fransa Vizesi başvuru formu (formları dolduran ve başvuru yapanlardan konsolosluk görüşme ücreti alınır), Konsolosluğa hitaben yazılmış dilekçe gerekmektedir.( Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız..... )

 

Ticari Vize Başvurusu İçin Gerekli Evraklar ?

   Fransa için farklı amaçlarda vize alınabilir. Bunlar; Fransa Ticari Vizesi, Fransa Turistik Vizesi, Emekli Vizesi, Ev Hanımı Vizesi, Öğrenci Vizesi vb. ( Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız..... )

 
 

     Bu belgelere ilave olarak, farklı amaçlı vizeler için istenen belgeler:
Çalışılan şirketin vergi levhası,
Şirketin faaliyet belgesi,
Şirketin imza sirküleri,
Şirket ticari sicil gazetesi,
SSK işe giriş belgesi,
Ticari amaçlı davet yazısı (onaylı ve detayların belirtildiği),
Şirketin gelir durumunu belirten belgelerdir.

 

FRANSIZ VİZESİ ALMAK İÇİN ÖĞRENCİLER İÇİN GEREKLİ OLAN EK EVRAKLAR ?

   Fransa için farklı amaçlarda vize alınabilir. Bunlar; Fransa Ticari Vizesi, Fransa Turistik Vizesi, Emekli Vizesi, Ev Hanımı Vizesi, Öğrenci Vizesi vb.

 
 

    Öğrenci vizesi alırken Fransa’nın dikkat ettiği bazı konular vardır. Mutlaka Türkiye’de Fransızca öğrenmiş olmanız gereklidir. Özel bir dil okuluna gitmiş olmak veya kendi okulunuzda Fransızca dersleri almış olmak, bu gerekliliği karşılayabilir.
Çalışanlar için maaş bordrosu, banka hesap ve tapular, kredi kartlar vb.,
Eğer eğitim masrafları sponsor veya aile tarafından karşılanacaksa, karşılayacak kişilerin gelir belgeleri,
Kayıt olunan okul veya kursun ön kayıt belgesi,
Mezun olduğunuz son okulun diploması (Fransızca olarak hazırlanmış),
Fransa Konsolosluğu vize bölümüne yazılmış dilekçe,
Seyahat edecek olan kişi 18 yaşından küçükse, anne babadan alınan izin yazısı gerekmektedir.
Üç aydan daha uzun süre için öğrenci vizesi alacak olanlar, Ankara ve İstanbul Fransız Kültür Merkezleri’nde yapılan bir mülakat sonucunda başvurmaya hak kazanabilirler. Üç aydan daha az süre için alınacak öğrenci vizesi için mülakat şartı yoktur.( Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız..... )

 

 

2009 Bu Web Sayfası Denver Ltd. Aittir İzinsiz Kopyalanması Yasaktır!!!!

Bu Web Sayfası Bütün Web Browser'lar Tarafından Görüntülenebilir