vizesialmak.com

Vize Almanın En Kolay Yolu...

Vize Ana Sayfa Vize Başvurusu Vize Formları Vize İşlemeleri Vize İstemeyen Ülkeler Vize Nasıl Alınır Hakkımızda Vize İletişim

Vize İşlemleri

   Amerika Vizesi Almak
    Schengen Vizesi Almak
  İngiltere Vizesi Almak
    İspanya Vizesi Almak
   Fransa Vizesi Almak
    Dubai Vizesi Almak
    Almanya Vizesi Almak
   Avustralya Vizesi Almak
   Hollanda Vize Almak
    Avusturya Vize Almak
    İtalya Vizesi Almak
    Belçika Vizesi Almak
   Japonya Vizesi Almak
    Kanada Vizesi Almak
    Rusya Vizesi Almak
   Brezilya Vizesi Almak
    İsviçre Vizesi Almak
    Norveç Vizesi Almak
    Ukrayna Vizesi Almak
   Meksika Vizesi Almak
   Mısır Vizesi Almak
    Portekiz Vizesi Almak
    Romanya Vizesi Almak
    Yunanistan Vizesi Almak
    Danimarka Vizesi Almak
    İsveç Vizesi Almak
   Çin Vizesi Almak
   Bulgaristan Vizesi Almak
  Polonya Vizesi Almak
  İsrail Vizesi Almak
   Moldova Vizesi Almak
    Hindistan Vizesi Almak
   Macaristan Vizesi Almak
    Küba Vizesi Almak
   Malezya Vizesi Almak
   Tunus Vizesi Almak
   Cezayir Vizesi Almak
  Maldiv Vizesi Almak
  Etiyopya Vizesi Almak
  İzlanda Vizesi Almak
 

İngiltere Vizesi İngiltere Vize işlemleri

    İngiltere, hem turistik açıdan hem de dil okulları ve üniversite tercihleri açısından oldukça çok vize başvurusu bulunulan ülkeler arasındadır. İngiltere için alınan vizeler ; Yerleşim Vizeleri, Au-pair Vizeleri, Çalışma Vizeleri, Öğrenci Vizeleri ve Ziyaret Vizeleridir. ( Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız..... )

 

İngiltere Ziyaret Vizesi

 

     Ziyaret vizeleri arasında, Aile Ziyaret Vizesi, Turist Vizesi, İş Ziyareti Vizesi, Öğrenci Ziyaretçi Vizesi bulunmaktadır. Bu vize en az 6 ay süre için verilir ve bu vizeyi İngiltere’den uzatma şansınız yoktur. Bu süreyi yasa dışı olarak aşmanız halinde birdaha vize alma şansınız neredeyse yoktur. ( Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız..... )

 

İngiltere Turist Vizesi İçin İstenen Belgeler

    İngiltere turistik vize başvurunuzu yapmadan önce mülakata giderken yanınızda bulundurmanız gerekli olan bazı dokümanlar vardır. Bu dokümanların asıllarıyla birlikte fotokopilerini yanınızda bulundurmanız gerekmektedir. Ayrıca tüm Türkçe belgeler, İngilizce çevirileriyle birlikte başvuruda sunulmalıdır.

 

       İngiltere Vize Başvurusu sahibi tarafından imzalanmış ve tam doldurulmuş İngiltere Vize Başvurusu Formu, Vize bitiş tarihinden sonra en az 6 ay geçerlilik süresi olan pasaport, 2 adet son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf (bu konuda önceden belirlenmiş fotoğrafçılarda çektirmeniz faydalı olacaktır istenilen özelliklerdeki fotoğrafın edinilmesi açısından), Pasaportunuzun 1,2,3,4, ve son sayfa fotokopileri Antetli kağıda İngiltere Büyükelçiliği veya Konsolosluğu dikkatine yazılmış orjinal dilekçe, SSK işe giriş belgesi fotokopisi, maaş bordrosu fotokopisi, hesap cüzdanı fotokopisi, kredi kartı fotokopisi, Şirketiniz var ise imza sirküleri fotokopisi, şirketin son tarihli vergi levhası fotokopisi, son üç aylık faaliyet belgesi fotokopisi, sicil gazetesi fotokopisi, Üzerinde isim detayları olan davetiye veya otel rezervasyonu, Uçak rezervasyonu gerekmektedir ve bu sayede İNGİLTERE VİZE İŞLERİ ni kolaylaştırır.   ( Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız..... )

 

İngiltere Öğrenci Vizeleri

   Bu vizeyi alabilmenin en önemli noktası, bir okula veya bir dil kursuna kayıt yaptırmış olmaktır. Ancak son yıllarda en çok reddedilen vize başvurusu öğrenci vizesi olduğu için, görevlileri neden İngilizce öğrenmek istediğiniz konusunda ikna etmeniz gerekmektedir. Bu vizenin süresini İngiltere’den uzatabilir, ayrıca haftalık 20 saat çalışma izniniz olabilir öğrencilik yaparken.( Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız..... )

 
 

     Öğrenci olarak İngiltere’ye gidecek olanların öğrenci vizesi almaları gereklidir. 6 aydan fazla gidecek olan öğrenciler için (24 hafta ve üzeri) 6 ay üzeri vize almaları gerekmektedir. Öğrenci vizesinin dikkat edilmesi gereken önemli noktaları olduğu için bir acenta vasıtasıyla alınması gereklidir. Konsolosluk, öğrenci vizelerini standart bir şekilde 6 ay olarak vermektedir. Önemli olan ne kadar süreyle okula kayıt olduğunuzdur, yoksa 6 ay kalabileceğiniz anlamına gelmez bu vize. ingiltere ’ye giriş yaparken, havaalanındaki görevliler pasaportunuzun üzerine, orada kalış sürenizi belirtecek bir damga vuracaktır. Ayrıca öğrenciler, 6 ay ve üzeri kalma hakkına sahiplerse, part-time çalışma izinleri de olmaktadır.

Vize başvurusunda, neden İngilizce öğrenmek istediğinizi, kalacağınız süre içerisindeki okul de diğer masrafların hangi kaynaktan karşılanacağının kanıtlarını göstermeniz gerekir. Örnek olarak; 20.000YTL tutacak masraflar için sizin hesabınızda 2.000YTL görünüyorsa, Konsolosluk bundan şüphe duyacaktır ve ozaman vizenizi almanız zor olabilir. Ancak hesabınızda böyle bir masraf için 25.000YTL bulunduğunu gösteren bir kanıtınız varsa vize almanız kolaylaşacaktır. İngilizceyi neden öğrenmek istediğinizi kanıtlamanız konusunda ise mesleki açıdan gerekliliğine değinebilirsiniz. Ancak işiniz, İngilizce öğrenmenizi gerektirmeyen bir iş ise, İngilizceyi öğrenmenizin gerekliliği konusunda Konsolosluğu ikna etmeniz zorlaşabilir. Ya da okulu bitirdikten sonra birkaç yıl evde boş oturduysanız, neden birden bire İngilizce öğrenmek istediğinizi kanıtlama konusunda zorluk çekebilirsiniz. Bu yüzden vize alımına hazırlanırken, İngiliz Konsolosluğu’nun web sayfasındaki istenen belgelere hazırlık yaparken, mülakat için bir strateji geliştirip, sorulabilecek sorulara önceden hazırlıklı olmanız faydalı olacaktır.( Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız..... )

 

İngiltere Yerleşim & Çalışma Vizesi

   Yerleşim vizeleri; Yerleşim (Eş, yaş sınırını aşmamış çocuk) Vizesi, Aile Birleşim Vizesi, Ankara Antlaşması Eş Vizesi, Çalışma İzni Sahibi Eş ve Çocuk Vizesi, Avrupa Vatandaşları Eş Vizesi (EEA), Nişanlı Vizesi, 65 Yaş Üstü Aile Üyeleri Vizesi, Evli Olmayan Çiftler İçin Yerleşim Vizesi olarak sınıflandırılabilir. Bu vize, en zor alınan vize türüdür. Bu yüzden çok daha fazla evrakla görüşmeye gitmeniz gerekebilir. Sonuçlanması da oldukça uzun süren bu başvuruları, bir aracı kurum vasıtasıyla yapmanız ve bu konuda bilgi almanız daha doğru olacaktır.

 

     Bu vizenin birçok çeşidi vardır ama en çok uygulananları; Çalışma İzni Vizesi ve Ankara Antlaşması Vizesidir. Bu başvurular İngiltere’deki işvereniniz tarafından yapılır. İngiltere’den adınıza çıkarılan bu vize için şahsi başvuru yapamazsınız. İngiltere’de şirket kurmak isteyenler için Ankara Antlaşması Vizesi yoluyla başvuru yapmak gerekmektedir. Oldukça detaylı olan bu vize başvuruları için bir acente yardımı almanız daha doğru olacaktır.( Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız..... )

2009 Bu Web Sayfası Denver Ltd. Aittir İzinsiz Kopyalanması Yasaktır!!!!

Bu Web Sayfası Bütün Web Browser'lar Tarafından Görüntülenebilir